ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничники відновлюють інфраструктуру на звільнених територіях

Залізничники відновлюють інфраструктуру на звільнених територіях

Залізничникам вдалося відновити електротягу від ст. Дубове до ст. Слов’янськ та від ст. Букіне до Красного Лиману. Наразі роботи на підходах до Слов’янська та Красного Лиману продовжуються.

Енергетики «Укрзалізниці» працюють над відновленням інфраструктури в зоні, звільненій від терористів. Так, сьогодні основні зусилля зосереджені на підходах до Слов’янська та Красного Лиману, - повідомляє прес-служба відомства.

Зокрема, у повідомленні зазначається, що на 12 вересня від станції Дубове і до станції Слов’янськ вже відновлено електротягу. Аналогічна ситуація від станції Букіне до станції Красний Лиман.

При цьому в «Укрзалізниці» наголошують, що дуже проблемним є відсутність зовнішнього електропостачання від Слав’янської ТЕЦ, вона повністю зруйнована.

За словами першого заступника начальника Департаменту електрифікації та електропостачання «Укрзалізниці» Сергія Карпенка, наразі переглядається вся інвестиційна програма, аби максимально направити кошти та зусилля на відновлення інфраструктури в зоні АТО.

Загалом на відновлення господарства електрифікації та енергопостачання потрібно понад 334 млн грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна», загалом, за підрахунками залізничників, на відновлення об’єктів залізничної інфраструктури, яка була пошкоджена на сході країни під час бойових дій, необхідно близько 900 млн грн. Наразі ліквідовано пошкодження на майже 40 млн грн. Такі дані були на 4 вересня.

 
Коментарі (0)