ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничники з погодою не гратимуться

Залізничники з погодою не гратимуться

Залізничники подбали, аби низькі температури в зимовий період не стали на заваді безпеки і комфорту пасажирів та вчасної доставки вантажів.

Так, служба колії Придніпровської залізниці вже підготувала 39 снігоприбиральних машин, пневмообдувкою обладнали 2381 стрілочний перевод, а 234 – електрообігрівом.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Укрзалізниці.

Для безперебійної роботи підприємства у зимовий період працівники служби колії різним видам ремонту піддали 353 км колії, відремонтували близько 7 тис. кв. м покрівель санітарно-побутових приміщень та 7,6 км. під’їзних колій.

Аналогічні роботи завершуються і  на Одеській залізниці.

Згідно з планом до опалювального сезону відремонтовано і налагоджено роботу 465 котелень, підготовлено виробничі будинки та споруди, зокрема, відремонтовано та утеплено 7218 дверей та вікон, майже 20465 кв. м покрівлі. Також налагоджено роботу 333 систем опалювання приміщень, 29 систем вентиляції, 30,2 км теплових мереж. Окрім того відремонтовано 8 км електричних мереж та 35,6 км систем водопостачання і каналізації.

До роботи в умовах понижених температур підготовлено 77 одиниць снігоприбиральної техніки та 34 одиниці підйомно-транспортного устаткування, зокрема, 13 кранів на залізничному ходу та 21 козловий кран.

Також підготовлено тяговий рухомий склад, пасажирські та вантажні вагони. Відремонтовано та обладнано 720 стрілочних переводів з пневмообдувкою та 186 з електрообігрівом.

 
Коментарі (0)