ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізниця у «полоні» негоди

Залізниця у «полоні» негоди

Через сильні снігопади десятки пасажирських та сотні вантажних поїздів курсують із запізненням. Максимальний час запізнення пасажирських потягів – 2 години.

Через негоду, близько 20 пасажирських поїздів курсують з запізненням. На коліях, другу добу поспіль, залізничники усувають наслідки снігопадів та вживають заходів для подальшого забезпечення руху поїздів згідно з графіком. Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

Зокрема, залізничники запевняють, що рух потягів відповідно до графіку, буде відновлено до кінця дня.

Окрім цього, відхилилися від графіка і вантажні потяги. Так, 169 локомотивів зупинилися на Одеській залізниці, 71- на Південній, 50 – на Придніпровській та 13 на Південно-західній залізниці.

Додатково повідомляється, що за минулу добу залізничники очистили від снігу 250 колій, 7700 стрілочних переводів та 700 пасажирських платформ на станціях Придніпровської, Одеської та Південної залізниць.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, через руйнування бойовиками залізничної інфраструктури на Сході України, у межах Дебальцівського залізничного вузла залишаються заблоковані 900 вагонів із вугіллям.

 
Коментарі (0)