ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЗамість «Київенерго» киян консультуватиме «Центр комунального сервісу»

Замість «Київенерго» киян консультуватиме «Центр комунального сервісу»

Киян невдовзі консультуватимуть щодо питань опалення і гарячого водопостачання концерн «Центр комунального сервісу» (ЦКС) та спеціалізована диспетчерська з питань житлово-комунального господарства «1557».

Киян невдовзі консультуватимуть щодо питань опалення і гарячого водопостачання концерн «Центр комунального сервісу» (ЦКС) та спеціалізована диспетчерська з питань житлово-комунального господарства «1557».

У процесі завершення угоди з ПАТ «Київенерго» здійснюється переадресація споживачів послуг опалення і гарячого водопостачання для отримання консультацій до Комунального концерну «Центр комунального сервісу» (ЦКС) та спеціалізованої диспетчерської з питань житлово-комунального господарства «1557».

Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, передає  прес-служба Адміністрації.

Він зауважив, що два роки тому міська влада розпочала створення мережі консультаційних центрів, які б діяли за принципом «єдиного вікна», і споживачам не треба було відвідувати різні інстанції, щоб вирішити питання житлово-комунального обслуговування.

Наразі у Києві діє два міських, дев’ять районних центрів комунального сервісу та 57 точок прийому споживачів.

 

«Поступово ми досягли того, що у ЦКС кияни можуть отримати консультацію з усіх житлово-комунальних питань та усіх видів послуг. Зокрема, послуг гарячого водопостачання та опалення, у зв’язку із завершенням угоди з ПАТ «Київенерго». Із 1 травня виконавцем послуг замість «Київенерго» є «Київтеплоенерго». Для отримання консультацій щодо нарахувань за теплові послуги тепер необхідно звертатися до «Центру комунального сервісу», для отримання інформації про гідравлічні випробування або, якщо ви хочете залишити заявку про аварію, – необхідно звертатися до диспетчерської з питань ЖКГ – 1557 або (044)-500-1557 (із мобільного)», – пояснив він.

Заступник голови КМДА зауважив, що укладання договорів із КП «Київтеплоенерго» здійснюється в установленому законом порядку, зокрема, через публічний договір.

 

 
Коментарі (0)