ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЗапаси вугілля на складах тепловиків становлять 1,31 млн тонн

Запаси вугілля на складах тепловиків становлять 1,31 млн тонн

Запаси вугілля на складах теплоелектростанції «ДТЕК Енерго» за станом на 14 грудня 2018 року становлять 1,31 млн тонн, що на 34% (на 264 тис. тонн) ніж роком раніше
Запаси вугілля на складах теплоелектростанції «ДТЕК Енерго» за станом на 14 грудня 2018 року становлять 1,31 млн тонн, що на 34% (на 264 тис. тонн) ніж роком раніше, про це повідомляє прес-служба компанії.
 
"До середини грудня ми накопичили на складах в 1,3 рази більше вугілля, ніж на аналогічну дату минулого року. З них майже 90% - українське вугілля", - цитує прес-служба компанії слова директора з генерації електроенергії "ДТЕК Енерго" Сергія Куриленко .
 
Запаси вугілля на складах станцій були збільшені з метою забезпечення стабільної роботи ТЕС в розпал опалювального сезону.
 
"ДТЕК Енерго" завершило січень-вересень 2018 року з чистим прибутком в розмірі 3,395 млрд грн, в т.ч. в третьому кварталі компанія отримала 2,009 млрд грн чистого збитку,
 
ДТЕК створений у 2005 році для управління енергетичними активами групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ, Донецьк) Ріната Ахметова.
 

Корпорації делеговані функції зі стратегічного управління підприємствами групи, що становлять вертикально інтегрований ланцюжок з видобутку і збагачення вугілля, виробництва та реалізації електроенергії. 

 
Коментарі (0)