ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЗапорожців поять якісною водою

Запорожців поять якісною водою

Зареєстровано 1 відхилення за бактеріологічними показниками в Заводському районі. За санітарно-хімічними показниками вода відповідає встановленим вимогам.

Як повідомив головний державний санітарний лікар Запоріжжя Володимир Хомутов, у зв'язку з появою в ЗМІ публікацій про незадовільну якість питної води, яка споживають жителі міста, Запорізької міської санепідстанцією у першому кварталі поточного року було проведено дослідження 630 проб питної води з централізованої мережі водопостачання на санітарно-мікробіологічні та санітарно-хімічні показники.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Запорізької міськради.

Згідно з повідомленням, зареєстровано 1 відхилення за бактеріологічними показниками в Заводському районі. За санітарно-хімічними показниками вода відповідає встановленим вимогам.

З 19 по 24 квітня дослідження питної води з внутрішньобудинкової розподільчої системи проводилося в Ленінському, Орджонікідзевському, Жовтневому районах по 30 санітарно-хімічними та санітарно-мікробіологічними показниками. Фахівці міської СЕС дійшли висновку, що якість дослідженої води відповідає санітарним нормам.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)