ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоЗапоріжжя потрапить у комунальний рай

Запоріжжя потрапить у комунальний рай

На виконання програми соціально-економічного розвитку Запорізької області в галузі будівництва передбачено спрямувати 120 млн грн.

На виконання програми соціально-економічного розвитку Запорізької області в галузі будівництва станом на 01.05.2012 передбачено спрямувати 120 млн грн, що на 11% більше рівня аналогічного періоду попереднього року. Із загального обсягу видатків частка державного бюджету складає 60,3 млн грн, решта – кошти обласного бюджету. 

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Запорізької ОДА.
 
Кошти будуть спрямовані на будівництво та реконструкцію 218 об’єктів соціального призначення, а саме: закладів охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, об’єктів газифікації, теплопостачання, водопостачання населених пунктів області. Крім того, запланована реконструкція та ремонт 175 доріг.
 
На поточний момент спеціалісти управління капітального будівництва ОДА погоджують та коригують проектно-кошторисну документацію на реконструкцію таких стратегічно важливих об’єктів як будинок обласної філармонії, обласний протитуберкульозний диспансеру,  будівництво полігону для захоронення твердих побутових відходів у Кам’янсько-Дніпровському та Гуляйпільському районах.
 
Загалом за чотири місяці поточного року вже введено в експлуатацію 35 об’єктів, у тому числі: 24 автомобільні дороги в 14 населених пунктах; п’ять газопроводів; два водоводи; чотири об’єкти соціальної сфери. Це  майже на 97 % вище від показника попереднього року.
 
 
Коментарі (0)