ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЗапоріжжя тримає руку на пульсі водопровідних мереж

Запоріжжя тримає руку на пульсі водопровідних мереж

Запорізькі комунальники продовжують боротьбу з аварійністю на мережах водопостачання та водовідведення міста. Так, сьогодні на мережах каналізації у всіх районах Запоріжжя було усунуто 41 засмічення.

30 травня спеціалізованими підрозділами підприємства проведено обстеження технічного стану водопровідних мереж в Ленінському районі по вулицях Добролюбова, Новобудов, в Комунарському районі по вулиці Батарейній, у Шевченківському районі по вулицях Транспортній, Володимирській, Державіна, у Заводському районі по вулиці Республіканській. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Запорізької міської ради.

Аварійно-відновлювальними бригадами підприємства проведено заміну пожежних гідрантів по вулиці Академіка Александрова в Ленінському районі, вулиці Аеродромній в Комунарському районі.

Встановлено залізобетонні кришки на каналізаційних і водопровідних колодязях по вулиці Нижньодніпровській в Хортицькому районі, вулиці Ударній в Комунарському районі, в Орджонікідзевському районі по вулиці Кронштадській проведена чистка водопровідних і каналізаційних колодязів.

На мережах каналізації у всіх районах Запоріжжя усунуто 41 засмічення.

 
Коментарі (0)