ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗапоріжжям курсуватимуть «надійні» тролейбуси

Запоріжжям курсуватимуть «надійні» тролейбуси

Запоріжжям забезпечать стабільне та надійне курсування тролейбусів. У місті провели заміну контактної мережі тролейбуса, що дозволить уникнути автомобільних заторів та обривів мережі.

У Запоріжжі завершили ремонт контактної мережі тролейбуса на плотині ДніпроГЕСу на ділянці від площі Леніна до естакади. Це забезпечить надійну та безперебійну роботу електротранспорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Запорізької міської ради.

Крім того, у міськраді наголосили, що це сприятиме зменшення автомобільних заторів.

«Наступного року приступимо до наступного етапу – заміні опор і тросової системи. Все це робиться для того, щоб тролейбуси не створювали затори, і не було обрив контактного проводу», - заявили у міськраді.

Серед іншого, наголошується, що нестабільній роботі тролейбусів та проїзду приватного транспорту сприяє стара контактна мережа.

«Сьогоднішній стан контактного проводу є причиною частих обривів. Крім того, на роботу мережі відчутно впливають погодні умови і якість самого електротранспорту. А також неправильні паркування автотранспорту, з-за чого тролейбусам доводиться рухатися не по своїй смузі», - сказали у міськраді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Запорізькій області з наступного вівторка закриють для транспорту одну з автомобільних доріг регіону у зв’язку з проведенням ремонту. Окрім того, з цієї ж причини у області обмежили рух транспорту на одному з переїздів до сьогоднішнього вечора.

 
Коментарі (0)