ГоловнаНовини ЖКГЖитлоЗапорізькі будинки стають у чергу

Запорізькі будинки стають у чергу

У Запоріжжі буде реалізовуватися програма ремонту житлового фонду комунальної власності. Зараз відпрацьовується список будинків, які потребують ремонту.

У ході виїзної наради, присвяченої питанню завершення реконструкції житлового будинку по вул. Каменогорськ, 2, перший заступник міського голови Дмитро Свіркін розповів про плани міської влади з капітального ремонту житлового фонду комунальної власності Запоріжжя.

Дмитро Свіркін зазначив, що 60-70% запорізьких будинків побудовані ще в 60-ті - 70-ті роки. Будівлі потребують ремонту. Міська влада розуміє важливість цієї проблеми. Однак за один рік питання вирішити не можна, так як це вимагає значного фінансування, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба Запорізької міської ради.

За словами першого заступника міського голови, в Запоріжжі буде реалізовуватися програма ремонту житлового фонду комунальної власності, в тому числі і в поточному році. Так у 2013 році на ці цілі передбачено понад 30 млн грн. Зараз відпрацьовується список будинків, які будуть ремонтуватися.

«Першочергова увага буде приділена ремонту житлових будинків, що постраждали від просідань, деформації», - зазначив Дмитро Свіркін.

 
Коментарі (0)