ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЗапорізькі кладовища звільняють від сміття

Запорізькі кладовища звільняють від сміття

Запорізькі кладовища приводять до ладу перед поминальними днями. Комунальні служби очищають території кладовищ від сміття та чагарників. Крім цього здійснюється ремонт і під’їзних доріг.

У Запоріжжі комунальні служби продовжують роботи з підготовки 9-ти міських кладовищ до поминальних днів. Зокрема, вивозять сміття, обрізають дерева та облаштовують дороги. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Запорізької міської ради.

Відтак, з міських кладовищ вже вивезено близько 1070,8 тонн сміття.

«Також на території всіх міських кладовищ заплановані роботи по фарбуванню сміттєвих контейнерів, баків для води, майданчиків та будівель, побілці 4800м. бордюрного каменю», - зазначають у міськраді.

Крім цього, комунальники розчистили від кущів та дерев 0,563 га на територіях кладовищ.

Дорожні бригади також розпочали ремонт під’їзних доріг до кладовищ.

«Виконані роботи з поточного дрібного ремонту дорожнього покриття в Шевченківському районі по вул. Юності на площі 6 кв. м, в Комунарському районі по вул. Рязанській - 8,63 кв. м, вул. Юності - 8,93 кв. м, в Ленінському районі по вул. Тиражної - 29,46 кв. м. Роботи тривають», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Департамент житлово-комунальної інфраструктури КМДА підготує столичні кладовища до поминальних днів. Комунальні служби очистять території та вивезуть сміття; кронують дерева, знімуть омелу; здійснять благоустрій військових поховань та меморіалів, підготовку та пуск поливальних водопроводів.

 
Коментарі (0)