ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗапорізькі комунальники «латають» дороги

Запорізькі комунальники «латають» дороги

Запорізькі автодорівці продовжують проводити ремонтні роботи на дорогах міста. Однак через урізання державних видатків, ремонту підлягають, в першу чергу, найбільш проблемні ділянки шляхів.

У Запоріжжі працівники Автодору працюють над ліквідацією ямковості на дорогах. Зокрема, вчора комунальникам вдалося провести ямковий ремонт магістралей міста загальною площею 800 кв. м. Про це повідомляє прес-служба Запорізької міської ради.

Крім цього, дорожники ремонтують близько 100 кв. м доріг, використовуючи бруківку. А для уникнення автомобільних заторів, комунальники використали дорожню фрезу на дорозі по вул. Карпенка-Карго.

Однак, через скрутне становище з фінансуванням ремонту автомобільних шляхів, дорожники виконують лише ямковий ремонт дорожнього покриття за рахунок власних обігових коштів.

«У зв'язку з проблемами фінансування через Держказначейство, на сьогодні роботи з ремонту міських магістралей виконуються, переважно за рахунок оборотних коштів комунального підприємства. Виходячи з цього, визначаються і наводяться в порядок найбільш проблемні, що потребують ремонту ділянки», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Україні планують покращити дороги. У Мініфраструктури говорять, що єдиний шлях - це будівництво шляхів за конфесійними договорами.

 
Коментарі (0)