ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЗапорізькі комунальники навідуються до боржників додому

Запорізькі комунальники навідуються до боржників додому

У Запоріжжі триває боротьба з боржниками за послуги водопостачання. Протягом минулого тижня було направлено 19 заяв до виконавчої служби на примусове стягнення заборгованості за надані послуги.

З метою стягнення заборгованості за послуги водопостачання та водовідведення, яка не виплачується споживачами навіть після рішення суду, представники Державної виконавчої служби та КП «Водоканал» проводять спільні виїзди за місцем проживання боржників - фізичних осіб. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Запорізької міської ради.

Мета рейдів - виявлення майна, яке може бути описане та реалізоване для отримання коштів на погашення боргу, отримання інформації про місце роботи, для утримання заборгованості з заробітної плати.

Так з 25 по 29 листопада співробітники юридичної служби КП «Водоканал» спільно та державної виконавчої служби здійснили спільні виїзди по 25 адресами. За їх результатами були встановлені місця роботи низки боржників, з подальшим направленням розпорядження для утримання заборгованості із заробітної плати, також за деякими адресами було виявлено майно, на яке накладено арешт.

Крім того, працівниками юридичної служби підприємства було направлено 19 заяв до виконавчої служби на примусове стягнення заборгованості за послуги водопостачання та водовідведення, отримано 26 постанов про відкриття виконавчого провадження.

 
Коментарі (0)