ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЗапорізькі вулиці виблискуватимуть іспанським сяйвом

Запорізькі вулиці виблискуватимуть іспанським сяйвом

Влада дуже цінує наміри інвесторів працювати в Запорізькій області і робить все можливе, щоб створити комфортні умови для їх роботи.

Заступник голови Запорізької облдержадміністрації Петро Гончарук зустрівся з головою правління іспанської компанії «Kokoh Investigacion» Сальвадором Гомаром Калатаюдом та обговорив з ним наміри іспанської сторони щодо створення в Запорізькій області підприємства з виробництва світлодіодних ламп.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Запорізької ОДА.

Петро Гончарук зазначив, що влада дуже цінує наміри інвесторів працювати в Запорізькій області і робить все можливе, щоб створити комфортні умови для їх роботи. Зокрема, на території  регіону створено 23 індустріальні парки, де землю  можна оформити усього лише протягом двох-п’яти годин.

За словами Сальвадора Гомара Калатаюда, його компанія, в свою чергу, дуже зацікавлена в співпраці саме із Запорізькою областю і сподівається, що з часом вдасться налагодити виробництво світлодіодних світильників і в інших містах України.

Представник іспанської сторони повідомив, що на виробництві, орієнтовно, буде зайнято 30-40 працівників, переважна більшість – жінки.

До 1 вересня буде розроблено бізнес-план, після чого інвестор зможе перейти до  реалізації проекту.

Вкінці зустрічі компанія «Kokoh Investigacion» підписала протоколи про наміри щодо співпраці з ПАТ «Завод «Запоріжавтоматика» та з ПАТ «ЗЕАС», а також з КП «Запоріжміськсвітло».


Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)