ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоЗапорізькі забудовники збільшили обсяг експлуатації житла

Запорізькі забудовники збільшили обсяг експлуатації житла

За підсумками І півріччя 2012 року за рахунок усіх джерел фінансування в Запорізькій області в експлуатацію введено 94,3 тис. кв. м загальної площі житла, що втричі більше, ніж за аналогічний період 2011 року.

При цьому із загального обсягу введеного житла 82,6 тис. кв. м припадає на  індивідуальних забудовників у приватному секторі, а 14,5 тис. кв. м складає житло в багатоквартирних житлових об'єктах.

Про це «У. К.» повідомили в прес-службі Запорізької ОДА.

Для того, щоб стимулювати житлове будівництво, в області розроблена та затверджена Комплексна програма житлового будівництва, згідно якої в поточному році має бути введено в експлуатацію 12 багатоквартирних житлових будинків загальною площею 42,5 тис.кв. м.

Здачу заявленого житла в строк підтвердили 9 із 12 компаній. Через ряд технічних причин наразі відкладається завершення будівництва на трьох об’єктах – будинки в Запоріжжі, Гуляйполі та Енергодарі.

«Хід житлового будівництва в регіоні є і буде на особливому контролі обласної влади. Будівельні компанії, які працюють на цьому ринку, матимуть усебічну нашу підтримку», - запевнив перший заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Віктор Ємельяненко.

 
Коментарі (0)