ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЗапорізька інспекція з благоустрою взялася за сміття

Запорізька інспекція з благоустрою взялася за сміття

Підвищена увага приділялася дотриманню громадянами та суб'єктами господарської діяльності Правил благоустрою щодо утримання території в належному санітарному стані, наявності стаціонарних урн для збору побутових відходів.

Минулого тижня працівники інспекції з благоустрою міської ради, спільно з представниками районних адміністрацій, проводили перевірки санітарного стану територій Жовтневого, Заводського, Хортицького та Шевченківського районів міста.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Запорізької міськради.

Як розповів заступник начальника інспекції Сергій Карпій, підвищена увага приділялася дотриманню громадянами та суб'єктами господарської діяльності Правил благоустрою щодо утримання території в належному санітарному стані, наявності стаціонарних урн для збору побутових відходів.

За результатами проведених перевірок, щодо порушників складено 12 протоколів про адміністративну відповідальність за ст. 152 адміністративного кодексу України. Штраф у цьому випадку для громадян може скласти від 340 до 1360 грн, для посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності від 850 до 1700 грн.

Інспекція з благоустрою нагадує, що згідно «Правил благоустрою території міста Запоріжжя» всі суб'єкти господарської діяльності, які здійснюють торгівлю або надають побутові послуги, зобов'язані забезпечувати прибирання території, прилеглої до їх об'єктів, укладати договори на вивіз твердих побутових відходів, встановлювати стаціонарні урни для збору побутових відходів.

 

Анна Недогибченко

 

 
Коментарі (0)