ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГЗапорізький міст у виконанні італійців буде платним

Запорізький міст у виконанні італійців буде платним

Будівництво Північного моста в Запоріжжі передбачене генеральним планом розвитку міста. Ця транспортна магістраль повинна з'єднати дві траси державного значення: «Київ – Дніпропетровськ» і «Москва – Сімферополь».

Італійські інвестори висловили бажання спорудити в Запоріжжі Північний міст. Після здачі об'єкт, за задумом аппенінців, стане платним. 

Представники італійського холдингу «Топ Трейд» розповіли, що вони завчасно ознайомилися з інвестиційним проектом будівництва Північного моста і впевнені в його доцільності. Протягом двох днів вони мають намір вивчити ситуацію на місці і підписати протокол про наміри.

«Будівництво Північного моста в Запоріжжі передбачене генеральним планом розвитку міста. Ця транспортна магістраль повинна з'єднати дві траси державного значення: «Київ – Дніпропетровськ» і «Москва – Сімферополь», пройти через Осипенківський мікрорайон, навколо селища Сонячний і вийти на Південне шосе. За планом, протяжність дороги - 32 км, довжина моста, який повинен мати шість смуг руху - близько двох кілометрів», - розповіли в мерії.
 
Міський голова Олександр Сін підкреслив, що сьогодні інвестиційна привабливість цього проекту зросла, оскільки з держбюджету виділено кошти на будівництво об'їзної дороги в Дніпропетровську. А це - запорука постійного транспортного потоку через Північний міст Запоріжжя.
 
Джерело - Експрес
 
Коментарі (0)