ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЗапорізьким будинкам відключили теплопостачання

Запорізьким будинкам відключили теплопостачання

У Запоріжжі сьогодні деякі будинки у двох районах міста залишились без теплопостачання. Це спричинено проведенням робіт на тепломережах. Втім, подачу теплоносія обіцяють відновити через кілька годин.

У Запоріжжі сьогодні тимчасово припинено теплопостачання споживачам у будинках на низці вулиць. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Запорізької міської ради.

Зокрема, у зв’язку з проведенням робіт по заміні ділянки трубопроводу теплопостачання та встановленням лічильника тепла, теплопостачання припинено мешканцям будинків по вул. Армавірській,3,4 та 6 у Заводському районі.

Окрім того, відключено опалення по вул. 12 Квітня, 25-а у Ленінському районі через проведення аварійних ремонтних робіт на трубопроводі теплопостачання.

Відновити теплопостачання плануються після 17:00.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Національна комісія, що здійснює державне регулювання в сферах енергетики та комунальних послуг вимагає змінити керівництво ВАТ «Запоріжжяобленерго». Це необхідно з метою захисту інтересів держави та дотримання законодавства у сфері енергетики.

 
Коментарі (0)