ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗапорізьким ліфтам терміново необхідно 300 млн грн

Запорізьким ліфтам терміново необхідно 300 млн грн

У Запоріжжя гостро стоїть проблема проведення перевірок ліфтів та налагодження порядку в ліфтовому господарстві. На ремонт, модернізацію та заміну аварійних підйомників необхідно понад 300 млн грн

У Запоріжжя гостро стоїть проблема проведення перевірок ліфтів та налагодження порядку в ліфтовому господарстві. На ремонт,  модернізацію та заміну аварійних підйомників необхідно понад 300 млн грн.

Про це під час селекторної наради в облдержадміністрації 6 квітня повідомив начальник управління житлово-комунального господарства Дмитро Свіркін.

«В області налічується 5111 ліфтів, з них 53% працюють понад 25 років. Це не означає, що вони своє вже відпрацювали, більшості з них продовжено строк експлуатації. З цього переліку заборонено експлуатацію 126 ліфтів, і всі вони знаходяться у Запоріжжі. За нашими підрахунками, необхідно понад 300 млн грн на ремонт,  модернізацію та заміну ліфтів. Усі території отримують чітке завдання: щомісячно звітувати про виконану роботу щодо перевірки та ремонту ліфтів. Якщо існує ризик несправності ліфтів, терміново їх зупиняйте», - зазначив Дмитро Свіркін.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)