ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗапорізькому транспорту доведеться об'їжджати одну з вулиць міста

Запорізькому транспорту доведеться об'їжджати одну з вулиць міста

Через кілька днів запорізькому транспорту доведеться об'їжджати частину вулиці Уральської. Там будуть проводити аварійний ремонт кабелю на проїжджій частині.

У четвер 11 червня запорізькому транспорту доведеться об'їжджати частину вулиці Уральській. Це пов'язано з проведенням аварійного ремонту кабелю на проїжджій частині. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Запорізької міської ради.

Як повідомляє управління з питань транспортного забезпечення та зв'язку міської ради, 11 червня з 9:00 до 18:00 буде проводитися аварійний ремонт кабелю на проїжджій частині по вулиці Уральській, в районі будинків №49, №84а. 
 
«Під час ремонту об'їзд транспортом місця проведення робіт буде здійснюватися через вулицю Чарівну», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», з 20 червня для перевезення пасажирів до місць відпочинку на Азовському узбережжі Придніпровська залізниця призначає курсування двогрупного нічного поїзда № 472/471 – 552/551 Дніпропетровськ, Кривий Ріг-Головний – Бердянськ – Кривий Ріг-Головний, Дніпропетровськ.
 
Коментарі (0)