ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗапропоновано нову ціну на проїзд у столичній підземці

Запропоновано нову ціну на проїзд у столичній підземці

Незабаром вартість проїзду у столичній підземці може скласти від 3 до 3,5 грн. Таку ціну пропонує керівництво самого комунального підприємства.

У Києві вартість проїзду в метро складе від 3 до 3,5 грн. Про це повідомляє ТСН з посиланням на директора КП «Київський метрополітен» Володимира Федоренка.

«Якщо б ми отримали 3,03 грн з кожного пасажира, метрополітен не був би збитковим. Метрополітен б нарахував амортизацію, яка необхідна для відновлення зношених засобів за рік - 240 млн грн», - зазначив пан Федоренко.

Повідомляється, що наразі «Київський метрополітен» подав відповідні пропозиції в столичну мерію. Так, середня вартість поїздки складе 3,5 грн. При цьому ті, хто користуються метро регулярно, платитимуть 3 грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, найближчим часом у «Київському метрополітені» буде введена нова схема оплати за проїзд - в залежності від тривалості, або дальності поїздки.

На одній з нарад в мерії міста обговорювали такі ціни: вартість квитка на одну, дві, три поїздки може бути по 4 гривень, а для багаторазових квитків одна поїздка може обійтися в 2,5 гривні.

 
Коментарі (0)