ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗаробітчан, що повернулись з-за кордону, працевлаштують на будівництві доріг

Заробітчан, що повернулись з-за кордону, працевлаштують на будівництві доріг

Український президент назвав повернення українських заробітчан в країну гарною новиною. Про це повідомив портал Громадське

Український президент назвав повернення українських заробітчан в країну гарною новиною. Про це повідомив портал Громадське.

Володимир Зеленський виступив з відеозверненням, повідомивши що планує застосувати знання і вміння українських гастарбайтерів в Україні.

"Рано чи пізно коронавірус пройде, і карантин закінчиться. Вважаю, що ми повинні зробити все і утримати цих людей на батьківщині. Нам дуже потрібні ваші знання і ваші вміння", - розповів він.

Одним з варіантів працевлаштування він називає масове будівництво доріг.

«Саме в цьому контексті знаковим є продовження програми« Велике будівництво »тисячі кілометрів нових доріг і інфраструктурні об'єкти дадуть той необхідний імпульс економічного розвитку і створять нові робочі місця», - повідомив він.

Раніше Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук анонсував цей масштабний проект, в рамках якого в нашій країні з'явиться багато об'єктів соціального значення, покликаних розширити наявну базу установ освітньої сфери, медустанов, а також спорткомплексів і доріг.

За 2020 рік анонсовано будівництво і реставрація 6,5 тисячі кілометрів дорожнього полотна.

 

 
Коментарі (0)