ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Завтра, 16 жовтня, у Києві розпочинається опалювальний сезон

Завтра, 16 жовтня, у Києві розпочинається опалювальний сезон

Завтра, 16 жовтня 2020 року, у Києві розпочинається опалювальний сезон. Про відповідне розпорядження КМДА повідомив сьогодні мер міста Віталій Кличко.
Завтра, 16 жовтня 2020 року,  у Києві розпочинається опалювальний сезон. Про відповідне розпорядження КМДА повідомив сьогодні мер міста Віталій Кличко. 
 
Він наголосив, що за прогнозами синоптиків, з наступного тижня розпочнеться похолодання, вночі  температура опуститься до 3-5 градусів тепла.
 
Першими підключатимуть до опалення медичні заклади, школи, дитячі садки та інші установи соціальної сфери. Їх підключення відбувається за окремими заявками.
 
Нагадаємо, що підключення 9,5 тисяч будинків столиці у зоні відповідальності Київтеплоенерго відбувається поступово. Воно проходитиме за технологічним графіком протягом 10 днів. 
 

Для оперативного реагування на аварійні ситуації в столиці в цілодобовому режимі працюватиме 55 спецбригад. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
15 Жовтня 2020 p. 21:20
Взагалі-то зараз потепління, і ніяких заморозків найближчі пару тижнів не очікується. Тобто, при такій теплій погоді початок опалювального сезону можно перенести на листопад. Це все-таки деяка економія грошей споживачів, і економія вугілля або газу в державі. А то у нас опалювальний сезон посадовці розглядають як додаткову можливість обшкребти населення, яке і так зараз залишилося без доходів.-----------------------------------------------Торік зима була дуже тепла; опалення, відповідно, благеньке; але плату за нього нараховували у повному обсязі; у середньому - 1000 грн. за місяць ( для малогабаритних квартир).