ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЗавтра Кабмін говоритиме про електроенергетику та газ

Завтра Кабмін говоритиме про електроенергетику та газ

На засіданні Уряд розгляне проект постанови уряду про порядок розрахунків підприємствами теплоенергетики за природний газ, спожитий з ресурсів Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України»

Кабінет Міністрів України завтра, 11 квітня, на своєму засіданні розгляне проект постанови уряду про порядок розрахунків підприємствами теплоенергетики за природний газ, спожитий з ресурсів Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України». Доповідати з цього питання буде міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко. Про це йдеться в порядку денному засідання Кабінету Міністрів, опублікованій на офіційному сайті уряду.

Пан Бойко також представить членам Кабміну законопроект про внесення змін до закону України «Про електроенергетику» щодо забезпечення надійного (безперебійного) постачання електричної енергії споживачам та інвестування в інфраструктуру, про внесення змін до закону України «Про природні монополії», про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо рентної плати за природний газ, що видобувається в Україні та плати за користування надрами для видобування корисних копалин).

Крім того, уряд розгляне плани організації виконання законів України та указів Президента України щодо організації виконання указу Президента від 23 лютого 2012 р. №4434 «Про внесення змін до деяких законів Українищодо регулювання інвестиційної діяльності у сфері житлово-комунального господарства».

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)