ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЗавтра у частині Києва заборонять паркуватися

Завтра у частині Києва заборонять паркуватися

У неділю заборонять паркуватися біля НСК «Олімпійський». Це пов’язано з проведенням футбольного матчу між командами Прем’єр-ліги «Динамо» (Київ) – «Металург» (Донецьк).

Столична Державтоінспекція просить водіїв не паркувати транспортні засоби поблизу НСК «Олімпійський» 10 травня у зв’язку з проведенням футбольного матчу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Так, з 8:00 буде заборонена парковка на проїзній частині прилеглій до стадіону, а також тротуарах вул. Фізкультури, Великої Васильківської, Шота Руставелі та Еспланадної.
 
ДАІ радить водіям і пішоходам бути обачними, неухильно дотримуватись сигналів регулювальників, вимог дорожніх знаків, і передусім тимчасово встановлених.
 
Як відомо, 10 травня о 19:30 на НСК «Олімпійський» відбудеться футбольний матч Чемпіонату України між командами Прем’єр-ліги «Динамо» (Київ) – «Металург» (Донецьк).
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у зв’язку з продовженням проведення ремонтних робіт ДТГО «Південно-Західна залізниця» на станції «Київ-Волинський» у роботу міської електрички з 11 до 15 травня буде внесено зміни.
 
Коментарі (0)