ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЗавтра ВР знову вирішуватиме долю «Нафтогазу»

Завтра ВР знову вирішуватиме долю «Нафтогазу»

На засіданні буде розглянуто альтернативний законопроект № 9429-1, внесений Юрієм Кармазіним (НУ-НС), який передбачає пряму заборону на приватизацію «Нафтогазу».

Верховна Рада Україна завтра, 20 березня, в ході пленарного засідання планує розглянути законопроект № 9429 ініційований урядом «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою забезпечення реформування нафтогазового комплексу».

Також на засіданні буде розглянуто альтернативний законопроект № 9429-1, внесений Юрієм Кармазіним (НУ-НС), який передбачає пряму заборону на приватизацію «Нафтогазу».

Варто відзначити, що раніше голова фракції Партії регіонів у ВР Олександр Єфремов заявив. «Ми домовилися і поставили колег до відома, що будемо голосувати «за» альтернативний (урядовому) законопроекту (щодо реформування «Нафтогазу») народного депутата Юрія Кармазіна», - сказав парламентарій.

Крім того, нардепи розглянуть законопроект № 9662 про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо забезпечення громадського порядку та безпеки до, під час і після футбольних матчів). Відповідно до законопроекту, під час проведення футбольних матчів Євро - 2012 скандування ксенофобського, расистського, антисемітського, дискримінаційного характеру або демонстрацію будуть каратися штрафом або обмеженням волі на 15 діб.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)