ГоловнаНовини ЖКГМіські проектиЗбалансована система відносин у житловій сфері, - конференція

Збалансована система відносин у житловій сфері, - конференція

Непрозорість механізмів регулювання ЖКГ, домінування природних монополій, та, навіть, відверто корупційні схеми, взагалі закривають можливість перевести галузь на ринкові механізми та сформувати середовище професійного управління.

Галузь житлово-комунального господарства залишається однією з найбільш неефективних секторів української економіки. Втім, непрозорість механізмів регулювання галуззю, домінування природних монополій, та, навіть, відверто корупційні схеми, за якими діє сфера житлово-комунальних послуг, взагалі закриває можливість перевести галузь на ринкові механізми та сформувати середовище професійного управління.

Саме ці, та багато інших проблем, які переслідують кожний сегмент ЖКГ, намагатимуться виправити експерти та професійні житлові управителі під час реалізації проекту «Підвищення прозорості механізму впливу споживачів на постачальників житлово-комунальних послуг».

Проект об’єднав для досягнення ефективного управління галуззю декілька впливових організацій, таких як Громадська спілка «Асоціація управителів житла» разом з Київською міською організацією роботодавців житлово-комунальної галузі «Федерація роботодавців ЖКГ м. Києва», ГО «Спілка власників житла м. Києва» в партнерстві з Фондом ім. Фрідріха Еберта.

Найближчим заходом реалізації проекту стане проведення Всеукраїнської конференції «Формування збалансованої системи відносин в житловій сфері за участю професійних управителів». Захід відбудеться 25 червня 2014 року у приміщенні Київської торгово-промислової палати (КТПП) за адресою: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 55, конференц-зал (8 поверх), початок роботи о 10:00.

Учасниками Конференції є Віце-прем'єр-міністр України–Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Володимир Гройсман; народні депутати України; представники профільних організацій у сфері ЖКГ; визнані та досвідчені експерти галузі; представники місцевих органів виконавчої влади та підприємств, що працюють у сфері управління житловим фондом у різних регіонах України. Інформаційним партнером Конференції є ІА «Україна Комунальна».

В ході заходу буде сформовано єдиний підхід управителів та розроблені шляхи становлення ринку управління житловим фондом з урахуванням європейського досвіду та українських реалій, розпочата робота над новими законодавчими ініціативами щодо вдосконалення сфери управління багатоквартирними будинками, а також закладені основи формування інституту професійних управителів в житловій сфері.

Акредитація ЗМІ за телефонами:

+38 (044) 337-13-45

+38 (067) 638-48-79

+38 (067) 747-22-85

+38 (097) 764-25-60

 
Коментарі (2)
Владимир3
19 Червня 2014 p. 15:49
Видео трансляция на УК будет ? Нет возможности приехать , хотелось бы увидеть !
ІА «Україна Комунальна»4
19 Червня 2014 p. 16:35
Пане Володимире, нам дуже приємно, що наші читачі настільки пильно слідкують за заходами У.К. та знають, що зазвичай вони супроводжуються відео-трансляцією на нашому сайті. Але ця Конференція - захід, в якому У.К. виступає не організатором, а лише інформаційним партнером. Тому, на жаль, даний захід не буде трансльовано на нашій головній сторінці. Але У.К. планує організувати декілька круглих столів та конференцій найближчим часом (всі вони будуть проанонсовані на сайті), звісно, вони будуть транслюватися і на головній сторінці! Дякуємо за небайдужість до нашого ресурсу.