ГоловнаНовини ЖКГПодіїЗбитки після заворушень у Казахстані вже становлять 92 млн доларів

Збитки після заворушень у Казахстані вже становлять 92 млн доларів

За підрахунками, у всіх регіонах Республіки збиток становив 92 мільйони доларів. Також повідомляється про локальні збитки торгових мереж країни.
Загальна сума збитку після масових заворушень в Казахстані становить близько 92 мільйонів доларів. Такі цифри озвучили в Національній палаті підприємців Казахстану.
 
За підрахунками, у всіх регіонах Республіки збиток становив 92 мільйони доларів. Також повідомляється про локальні збитки торгових мереж країни.
 
Найбільша торгово-роздрібна мережа Казахстану Magnum Cash and Carry нарахувала: 23 постраждалих магазинів, 12 розграбовані, 11 пошкоджені, загальний попередній збиток становить близько 8,5 мільярдів тенге.
 
Також повідомляється про постраждалих 14 магазинів торгової мережі "Технодом" в Алмати і Талдикоргані. Збиток оцінюють приблизно в 5,5 мільярдів тенге.
 
Лідер в галузі продажів побутової техніки та електроніки в Казахстані Sulpak повідомляє про 11 постраждалих магазинів в Алмати. Сума збитку становила близько 5,14 мільярдів тенге.
 
Також, в Алматі на тлі протестів люди вишикувалися в чергу за хлібом і бензином.
 
Раніше стало відомо, що більше тисячі людей постраждали в результаті масових протестів в різних містах Казахстану.
 

За останніми даними, згідно із заявою комендатури Алмати, в місті під час зіткнень загинули 13 співробітників правоохоронних органів, ще 353 отримали поранення. 

 
Коментарі (0)