ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗдачу метро на столичний Виноградар перенесли на кінець 2022 року

Здачу метро на столичний Виноградар перенесли на кінець 2022 року

Першу станцію метро на Виноградарі можуть добудувати до кінця 2022 року

 

Першу станцію метро на Виноградарі можуть добудувати до кінця 2022 року. Таке рішення нещодавно виніс суд після розгляду справи щодо перенесення термінів будівництва підземки до цього житлового масиву.

Нагадаємо, змістити терміни будівництва вимагав через суд "Київметробуд". Раніше планувалося, що станцію "Мостицьку" відкриють наприкінці цього року.

"Суд виніс рішення на користь "Київметробуду". Терміни здачі метро на "Виноградар" перенесли на наступний рік, тобто першу станцію мають відкрити наприкінці 2022 року. Причиною послужив коронавірус. Нібито через пандемію будівництво метро було припинено", – повідомило нам джерело в мерії.

Також відомо, що зараз на багатьох ділянках будівництва метро на Виноградарі активізувалася робота.

З минулого тижня там помітно пожвавлення – багато робітників та техніки. Метробудівники розповідають, що працюють уже навіть у три зміни.

А ось у Київському метрополітені кажуть, що продовжують працювати у юридичному полі, і остаточного рішення суду ще немає.

"16 листопада суд озвучив рішення на користь позиції "Київметробуду". Ми чекаємо на виписане рішення суду для того, щоб продовжувати роботу. Так передбачено юридичними процедурами. Місто виконує свої зобов'язання, відповідно ми вимагаємо у підрядника виконання умов договору", – повідомили сайту "Сегодня в Київському метрополітені.

 

 

 
Коментарі (0)