ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняЗемлі Міністерства оборони у Сімферополі стали комунальними

Землі Міністерства оборони у Сімферополі стали комунальними

У Сімферополі йде програма, за якою непотрібні землі Міністерству оборони повертають територіальній громаді. Так, у комунальну власність були передані три військові містечка.

Цілісні майнові комплекси військових містечок №27а, 59 і 78 у Сімферополі передали з управління Міністерства оборони України у комунальну власність міської громади.

Відповідне рішення було прийнято в ході чергової 59-ї сесії міської ради Сімферополя, - повідомляють «Новини Крима».

Згідно з постановою, комплекс військового містечка №27а на вулиці Р. Люксембург площею 0,3 гектара переданий на баланс комунального підприємства «Столиця».

Комплекс військового містечка №78 по вулиці Ж. Дерюгіної площею 20,5 гектара переданий КП «Житлово-експлуатаційне об'єднання Київського району Сімферополя».

Комплекс військового містечка №59 по вулиці Сапера, 55 площею 2,5 гектара переданий КП «Житлово-експлуатаційне об'єднання Залізничного району Сімферополя».

Згідно з рішенням сесії, майно комплексів військових містечок передано для розміщення об'єктів соціально-економічного та культурного призначення без права подальшої приватизації та передачі в приватну власність.

«Сьогодні йде програма, щоб ті землі, які не потрібні Міністерству оборони, які займають по місту пристойний обсяг земель, поверталися територіальній громаді для того, щоб далі можна було розвивати місто і будувати об'єкти згідно Генплану», - прокоментував це рішення після сесії мер Сімферополя Віктор Агєєв.

 
Коментарі (0)