ГоловнаНовини ЖКГЖитлоЖителі Полтави отримують пільгове житло

Жителі Полтави отримують пільгове житло

У Полтаві в рамках державних житлових програм збудовано новий житловий будинок. В ньому 15 родин отримали власні помешкання.

Вчора у Полтаві відкрили 68-квартирний житловий будинок, в якому завдяки державним житловим програмам 15 родин отримали власні помешкання. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

«Незважаючи на певні фінансові обмеження можливостей держави, процес забезпечення громадян доступним житлом триває. У Полтавському регіоні завдяки злагодженій роботі органів місцевої влади, забудовників, Фонду «Держмолодьжитло» житлові програми продовжують виконуватись. Як результат, сьогодні завдяки державі 15 полтавських сімей отримали омріяні квартири», – наголосив виконуючий обов’язки Голови правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергій Комнатний.
 
Також, голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко побажав майбутнім мешканцям новобудови миру, тепла і затишку в своїх оселях і запевнив, що держава й надалі сприятиме громадянам у їхньому прагненні мати власне житло.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Україні продовжують виконувати державні житлові програми. Зокрема, за перший квартал 2015 року в країні отримали житло більше півтори сотні сімей за державними житловими програмами.
 
Коментарі (0)