ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЖителям Феодосії піднімуть тарифи ЖКГ

Жителям Феодосії піднімуть тарифи ЖКГ

Влада Феодосії заявила про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги для городян. Діючі тарифи не змінювалися у місті з 2009 року.

Начальник управління ЖКГ міської ради Феодосії Володимир Загодиренко заявив, що з 1 травня для жителів міста почнуть діяти нові тарифи на житлово-комунальні послуги, інформують «Новости Крыма».

За його словами, тарифи не будуть перевищувати середньостатистичні по Криму.

«На відміну від інших міст, у Феодосії тарифи не підвищувалися з 2009 року, тоді мінімальна зарплата була 630 гривень. Зараз вона зросла і ми приймаємо тариф з розрахунком 1094 гривень. Також у нас відбулося узаконення полігону твердих побутових відходів, де з'явився екологічний збір і земельний податок, з'явилися додаткові послуги, а також зросли витрати на витратні матеріали», - пояснив пан Загодиренко.

Він також додав, що тариф буде розраховуватися індивідуально для кожного будинку. При цьому збільшення тарифу має сприяти підвищенню якості наданих послуг.

Нагадаємо, як повідомляла «Україна Комунальна», з аналогічною ініціативою виступила мерія Євпаторії. Однак, там влада планує підвищити тарифи лише на утримання будинків та прибудинкових територій. Діючі тарифи не змінювалися у місті з квітня 2011 року.

 
Коментарі (0)