ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЖителям Рівненщини допомагають з високими тарифами на послуги ЖКГ

Жителям Рівненщини допомагають з високими тарифами на послуги ЖКГ

З початку року жителям Рівненщини профінансували субсидій на 39 млн грн

Як повідомила заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Світлана Сад, цьогоріч субсидії призначили майже 14 тис. родин. Про це «У.К.» повідомили у прес-службі ОДА.

«Нині бюджетним коштом здешевлюють оплату послуги ЖКГ для понад 6 тисяч сімей. Крім того, ще більше 7 тисяч родин отримали готівку за придбання скрапленого газу та твердого палива», - повідомила заступник.  

Так, з початку року краянам профінансували субсидій на 39 млн грн. Разом із тим, жителі Рівненщини користуються пільгами на оплату житлово-комунальних послуг. Завдяки цьому, в області одержували рахунки з меншими сумами. Загалом, цьогоріч на надання цих пільг витратили понад 122 млн грн. Ці гроші Рівненщина отримала як цільову субвенцію із держбюджету.

Так, із держскарбниці для області передбачено понад 242 млн грн на надання жителям області пільг та житлових субсидій. «Ця сума на 55 мільйонів гривень більша, ніж торік. Тож ще більше краян отримали суттєвіше здешевлення на оплату комунальних послуг», - акцентувала Світлана Сад.

 
Коментарі (0)