ГоловнаВибір редакціїБлагоустрійЖителям столичних Березняків повернули бювет

Жителям столичних Березняків повернули бювет

Столична влада вихваляється оновленням безгосподарчого бювету в одному із мікрорайонів Києва. Крім того, київські чиновники заявляють, що продовжують інвентаризувати бювети, які з різних причин не мають господаря
У Києві в мікрорайоні Березняки на проспекті Тичини,26  відновили роботу бювету. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв, передає прес-служба відомства.
 
«Це колишній безгосподарчий бювет, який повернуто березняківцям у справному та облаштованому стані. Тут проведено технічні роботи та всі необхідні лабораторні дослідження, тому вода тут якісна й безпечна. Загалом на його відновлення знадобився місяць. Однак ми продовжуємо інвентаризувати бювети, які з різних причин не мають господаря, однак повинні слугувати киянам, а не простоювати без діла через поломки. Більше того, цього року ми повністю відновили усі бювети, які не працювати через технічні неполадки – це близько 40 бюветів», – повідомив він.
 
Однак, як зазначив заступник голови КМДА, ще 34 бюветні комплекси буде відремонтовано протягом наступних п’яти років.
 
«У нас в плані запуск в роботу ще 34 бюветних комплексів, однак для їхньої роботи необхідне буріння нових свердловин. Тому ми розробили програму на 2016-2020 роки і поступово виконаємо те, що обіцяли», – резюмував він.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві розпочали капітальний ремонт 10 бюветних комплексів Києва. Окрім власне ремонту і заміни обладнання, оновлять зовнішній благоустрій комплексів. Зокрема, розпочато роботи за адресами: вул. Салютна (парк «Веселка»), вул. Менделєєва, 12, просп. Григоренка, 41, вул. Печенізька, 16, вул. Ілліча, 4/6, вул. Жуковського, 8-12, вул. Котельникова (перетин із вул. Петрицького), вул. Туполєва, 22-Б, вул. Алма-Атинська, 109, вул. В. Піка, вул. Тешебаєва. Запланована дата закінчення ремонтних робіт – до 30 липня 2015 року.
 
Анастасія Войтко
 
Коментарі (0)