ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЖителів елітних селищ під Києвом позбавили пільг

Жителів елітних селищ під Києвом позбавили пільг

Президент Петро Порошенко позбавив пільг жителів Конча-Заспи та Пуща-Водиці. Гарант вважає, що забезпечувати чиновникам комфорт під час військових дій - аморально.

Президент Петро Порошенко позбавив пільг жителів елітних селищ Конча-Заспа і Пуща-Водиця. Відповідне розпорядження він представив під час інтерв'ю журналістам українських телеканалів . 

Таким чином, з документів знято позначку «опублікуванню не підлягає», крім того, визнані такими, що втратили чинність, розпорядження Президентів усіх років про пільги, на які «більш 40 з гаком мільйонів гривень щорічно витрачалися на те, щоб забезпечити комфортне життя сотні людей».

«Я вважаю, що в умовах воєнних дій, це аморально», - зазначив Президент.

До речі, в кінці червня стало відомо, що навіть після заяв уряду про ліквідацію державних дач, на даний момент комплекси «Конча-Заспа» та «Пуща-Водиця» продовжують фінансуватися в запланованому обсязі. Проживання одного чиновника в «Конча-Заспі» обходиться бюджету в 11,5 тис. грн щомісяця, а в «Пуща-Водиці» - в 23,4 тис. грн в місяць. У «Конча-Заспі» тісняться 175 щасливчиків, в «Пуща-Водиці» - 54, повідомляє «Пульс Києва».

 
Коментарі (0)