ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоМодульне містечко у хвилині від 100% готовності

Модульне містечко у хвилині від 100% готовності

Модульне містечко для тимчасового проживання вимушено переміщених осіб із зони АТО готове на 99%. Тож, у Мінрегіоні стверджують, що усі роботи завершаться до Нового року.

Невдовзі вимушені переселенці зі сходу країни зможуть заселитися у будинки модульного містечка. Наразі його готовність оцінюється на 99%, зазначають у прес-службі Мінрегіону.

За словами Віце-прем'єр-міністра - Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка, уже змонтовано 189 модулів.

«Завершено проведення комплексу робіт з монтування 189 модулів, підключення їх до інженерних мереж і укомплектування меблями. Залишились роботи з підключення резервного генератора, облаштування території та головне це – підключення містечка до міських мереж електропостачання. Загалом готовність містечка оцінюється на 99%», - сказав очільник Мінрегіону.

Окрім того, Генадій Зубко запевнив, що будівництво містечка для тимчасово переміщених осіб буде завершено до кінця року.

Зауважимо, посприяла зведенню модульного містечка Німеччина. Звідти було транспортовано 1366 модулів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові завершили будівництво модульних будинків для переселенців із зони АТО. У міськраді кажуть, що житло повністю готове до заселення.

 
Коментарі (0)