ГоловнаНовини ЖКГЖитлоЖитлові будинки Харкова віддали у комунальну власність

Житлові будинки Харкова віддали у комунальну власність

На сесії Харківської міської ради, депутати прийняли рішення віддати у комунальну власність кілька житлових будинків і гуртожиток.

Кілька житлових будинків і гуртожиток прийняли в комунальну власність Харкова. Таке рішення було прийнято сьогодні, 6 серпня, на сесії міської ради. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі відомства.

Зокрема, у господарському віданні міста тепер знаходяться: гуртожиток по вул. Помірки, 27а та будівлі каналізаційно-насосної станції по вул. Помірки, 27 (передано від Обласного комунального виробничо-експлуатаційного підприємства «Держпром»), житлові будинки по пер. 1-го Таганскому, 5 (ТОВ «Харківський вагонобудівний завод»), пер. Донбаському, 3 (ПАТ «Харківська бісквітна фабрика»), вул. Гвардійців Широнінців, 15/46 (ДП «Харківський електромеханічний завод»), вул. Роганської, 148 (філія ПАТ «Вімм-Білль-Данн Україна» - «Харківський молочний комбінат»). 

Також у комунальній власності будуть перебувати ряд квартир у будинках за різними адресами, мережі і комунікації.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», харківських водіїв чекають тимчасові труднощі з пересуванням. У неділю одна з вулиць міста буде перекрита для транспорту у зв'язку з проведенням пробігу.
 
Коментарі (0)