ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЖитлові будинки Києва обіцяють залишити зі світлом

Житлові будинки Києва обіцяють залишити зі світлом

У «Київенерго» меру Києва дали обіцянку: електроенергію не вимикатимуть у житлових будинках столиці, в установах соціальної інфраструктури та життєзабезпечення міста.

Ситуація з відключеннями електроенергії в Києві не залежить від столичної влади. Проте, у «Київенерго» київського мера запевнили – електроенергію у житлових будинках, в установах соціальної інфраструктури та життєзабезпечення столиці не вимикатимуть. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в коментарі журналістам, повідомляє прес-служба міського голови. 

«Щодо відключень електроенергії, - це залежить не від столичної влади. Наскільки я знаю, «Київенерго» вимушене це робити, оскільки енергії не вистачає. Вимикають світло на деяких підприємствах на короткий час. Але, хочу підкреслити, ми спілкуємося з цього приводу з «Київенерго», і я отримав запевнення, що в помешканнях киян, дитсадках, школах, лікарнях та інших установах соціальної інфраструктури і забезпечення життєдіяльності столиці світло не вимикатимуть», - зазначив Віталій Кличко.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у столиці під час можливих відключень електроенергії комунальні та аварійні служби працюватимуть у режимі посиленого реагування. Мова йде про цілодобову комунікацію відповідальних осіб, здатних прийняти необхідні антикризові рішення та організувати процес негайного реагування з моменту відключення електрики.
 
Коментарі (0)