ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Житловий сектор готовий до опалювального сезону 2021/2022 на 71,5%

Житловий сектор готовий до опалювального сезону 2021/2022 на 71,5%

Сьогодні ми бачимо, що темпи підготовки є задовільними у всіх областях країни і відповідають рекомендованим показникам. Про це йдеться в повідомленні Міністерства розвитку громад і територій, передають Українські Новини

Сьогодні ми бачимо, що темпи підготовки є задовільними у всіх областях країни і відповідають рекомендованим показникам. Про це йдеться в повідомленні Міністерства розвитку громад і територій.

"У середині серпня рівень підготовки об'єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий повинен досягти 70%. Сьогодні ми бачимо, що темпи підготовки є задовільними у всіх областях країни і відповідають рекомендованим показникам. Фактично до опалювального сезону підготовлено 71,5% будинків ", - сказав в ході засідання міжвідомчої робочої групи з підготовки об'єктів житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2021 - 2022 років директор департаменту комунальних послуг та комунального обслуговування Мінрегіону Андрій Ведмідь.

Згідно з повідомленням, за інформацією обласних державних адміністрацій, задовільною є також підготовка безпосередньо об'єктів теплопостачання та відповідає рекомендованим показникам, крім того, стабільно йде підготовка і об'єктів водопровідно-каналізаційного господарства, водопровідних і каналізаційних мереж, насосних станцій, очисних споруд, водозаборів, свердловин.

Як повідомлялося раніше, за рік тарифи піднялися на 35,5%. Найсильніше подорожчав природний газ. 

 
Коментарі (0)