ГоловнаНовини ЖКГЖитлоЖитловій реєстрації підвели піврічні підсумки

Житловій реєстрації підвели піврічні підсумки

Державна реєстраційна служба підбила підсумки піврічної роботи з реєстрації прав власності на об’єкти житлової нерухомості. Так, найбільші показники реєстрації нерухомості були зафіксовані на Донеччині.

У першому півріччі нинішнього року до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно внесено 586,4 тис. записів про реєстрацію прав власності на об’єкти житлової нерухомості. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної реєстраційної служби.

При цьому, найбільші показники реєстрації нерухомості – на Донеччині. Там зафіксовані 67,4 тис. записів про реєстрацію житла. На другому місці – Київ, де до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно внесено 54,9 тис. записів про реєстрацію прав власності на об’єкти житлової нерухомості, далі ідуть Дніпропетровська та Харківська області – 51,4 тис. та 37,8 тис. відповідно.

Найменше житлової нерухомості з початку року зареєстровано у Закарпатській та Чернівецькій областях. Там до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно внесено 7,2 тис. та 7,7 тис. записів про реєстрацію прав власності на об’єкти житлової нерухомості відповідно.

Нагадаємо, у квітні до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно було внесено 129,4 тис. записів про реєстрацію прав власності на об’єкти житлової нерухомості по всій Україні. Це найбільший показник за результатами першого півріччя нинішнього року.

 
Коментарі (0)