Житомир іде під землю

У Житомирі на мосту по проспекту Миру на тротуарі провалився асфальт.

У Житомирі на мосту по проспекту Миру на тротуарі стався провал асфальту. Тротуар зруйнувався внаслідок сильних злив та інтенсивних потоків дощових вод. У місті створили спеціальну комісію, яка зараз вивчає технічний стан місця провалу асфальту, проводиться аналіз причин, також ліквідовано розмив.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Житомирської ОДА.

Також заступник мера Микола Боровець провів повторну виїзну нараду з представниками комунальних підприємств, служб, проектних організацій з проектування заміни водопроводу по вул.Якіра (від вул.8 Березня до вул. Млинова).

Микола Боровець наголосив, що ситуація вивчена фахівцями і зроблені відповідні розрахунки по вартості проведення заміни водопроводу в Житомирі діаметром 500мм. Розглядалося питання ремонту водопровідної мережі, однак комісійно вирішено прокладати новий водопровід. Орієнтовна кошторисна вартість робіт - 1,5 млн грн.

Він також поінформував, що розроблено два варіанти будівництва водопроводу: підземний і наземний. Фахівці вивчили особливості місцевості (крутий спуск), технічні можливості будівництва, вартість матеріалів, проведення ремонтних робіт і відновлення благоустрою та визначили кращим варіант прокладки нової ділянки водопроводу - наземний (по тротуару під стіною).

 
Коментарі (0)