ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЖитомир до осені позбудеться МАФів-нелегалів

Житомир до осені позбудеться МАФів-нелегалів

До 1 вересня у Житомирі не залишиться незаконно встановлених тимчасових споруд поблизу навчальних закладів. Усього місцева влада має намір демонтувати 84 МАФи. На відповідні роботи спрямують понад 100 тис. грн.

У Житомирі планують до 1 вересня демонтувати незаконно встановлені тимчасові об’єкти, які розташовані поблизу навчальних закладів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Житомирської міської ради.

«Відповідно до рішення виконкому №252 від 9 липня в Житомирі проводиться демонтаж тимчасових споруд, розміщених самовільно та з відхиленнями  від дозвільної/погоджувальної документації. Загальна кількість об’єктів – 84» - йдеться у повідомленні.

Окрім того, додається, що власникам незаконно встановлених тимчасових споруд направлені письмові повідомлення з вимогою добровільно демонтувати конструкції.

«Роботи з демонтажу вже розпочаті. До 1 вересня будуть демонтовані незаконно встановлені тимчасові об’єкти, які розташовані поблизу навчальних закладів», – зазначив перший заступник міського голови Сергій Сухомлин.

Зауважимо, на виконання робіт КП «Інспекція з благоустрою» розроблено орієнтовний кошторис. По кожному об’єкту визначена окрема вартість. Загальна сума коштів передбачена на демонтаж тимчасових споруд складає 169,3 тис. грн.

 
Коментарі (0)