ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЖитомиряни рахують досягнення у модернізації теплопостачання

Житомиряни рахують досягнення у модернізації теплопостачання

На модернізацію систем теплопостачання у минулому році управління житлово-комунального господарства та енергозбереження Житомира витратило понад 15 млн грн.

У Житомирській області протягом 2012 року за Регіональною програмою модернізації систем теплопостачання у галузі виконано відповідні заходи на суму 15,1 млн грн.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Житомирської ОДА.

На ці кошти житомирянам вдалося перевести на альтернативні види палива (пілети, відходи деревини) 20 котелень бюджетної сфери,  замінити застаріле котельне обладнання у 25 котеленях, а також - 12 км зовнішніх теплових мереж з використанням труб в пінополеуретановій ізоляції.

Окрім цього було завершено переобладнання 2 центральних теплових пунктів під котельні у м. Житомирі, впроваджено 8 індивідуальних теплових пунктів у житлових будинках, модернізовано 6 пальникових пристроїв та замінено 16 одиниць енергоємного насосного обладнання.

Також завершилися процеси встановлення лічильники теплової енергії на комунальних  котельнях і переведення житлового фонду на  індивідуальне опалення у м. Коростишеві та 98% помешкань у м. Овручі.

 
Коментарі (0)