ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЖитомирські глибинки залишилися без автобусів

Житомирські глибинки залишилися без автобусів

З 1620 населених пунктів Житомирської області 21 не забезпечений автобусним сполученням.

На думку заступника голови Житомирського губернатора Віктора Куницького, одна з основних причин відсутності з'єднання з деякими населеними пунктами - незадовільний стан доріг до віддалених місцевостей. Про це Віктор Куницький сказав 6 листопада на засіданні обласної комісії з безпеки дорожнього руху. Він зауважив, що в області діє регіональна комплексна Програма підвищення безпеки дорожнього руху на 2013-2016 роки.

Віктор Куницький зазначив, що у зв'язку з проведенням в Україні футбольного чемпіонату «ЄВРО-2012» Житомирська область отримала шанс поліпшити своє дорожнє господарство. «На розвиток та експлуатаційне утримання доріг загального користування області у поточному році освоїли коштів на суму 106,2 млн грн. Під час будівництва двох транспортних розв'язок біля сіл Іванівка та Глибочиця, які є в'їздом в м. Житомир та м. Новоград-Волинський, освоїли 160 млн євро», - розповів чиновник.

Також заступник губернатора повідомив, що, в порівнянні з торішнім показником, на 30% зросли субвенції з державного бюджету на дорожні будівельно-ремонтні роботи. «Затверджено перелік об'єктів будівництва, реконструкції, ремонту вулиць і доріг комунальної власності, на що передбачено фінансування за рахунок субвенції державного бюджету в розмірі 56,172 тис. грн», - зазначив Віктор Куницький.

zhitomir.info

 
Коментарі (0)