ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЖитомирські ліфти отримали шанс на оновлення

Житомирські ліфти отримали шанс на оновлення

На сьогодні, відповідно до складених та затверджених переліків, у поточному році експертного обстеження потребують 229 підйомників у багатоповерхівках та 126 - капітального ремонту

На ремонт житомирських ліфтів виділено 3,5 млн грн з міського бюджету.

Про це повідомляє прес-служба міської ради м. Житомира.

Як зазначається у повідомленні, згідно з рішенням міськради від 09.02.12 р. №293 «Про внесення змін до міського бюджету на 2012 рік», ця сума передбачена на виконання робіт з експертного обстеження та капітального ремонту ліфтів, які відпрацювали нормативний термін.

Зокрема, на проведення експертного обстеження ліфтів, що відпрацювали нормативний термін експлуатації, з метою визначення можливості їх подальшої роботи передбачено  0,35 млн грн. 2,75 млн грн плануєтся витратити на капітальний ремонт ліфтів після проведеного експертного обстеження, а 0,4 млн грн – для заміни (капітального ремонту) основних вузлів та деталей ліфтів.

На сьогодні, відповідно до складених та затверджених переліків, у поточному році експертного обстеження потребують 229 підйомників у багатоповерхівках та 126 - капітального ремонту.

Також вже складено помісячні графіки проведення цих робіт, і спеціалізовані ліфтові організації приступили до безпосереднього їх виконання.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)