ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЖитомирські світлофори позбуваються арешту

Житомирські світлофори позбуваються арешту

Пересування житомирськими вулицями стане більш безпечним. Місто взялося за ремонт світлофорів.

Суд прийняв рішення про зняття арешту на передачу світлофорних об’єктів у Житомирі. У зв’язку з цим міська рада може взяти у держпідприємства в користування світлофори для повноцінного обслуговування. Про це пише Житомир.info.

Так, за словами заступника міського голови Юрія Мойсеєва, зранку 28 грудня працівники «Міськсвітла» приступили до ремонту непрацюючих світлофорних об’єктів у місті.
 
«Завдяки рішенню суду, ми нарешті можемо взяти в користування це майно і почати його лагодити. Раніше ми не могли навіть підходити до світлофорів, щоб змінити лампочку. Вже зранку працівники «Міськсвітла», які раніше працювали на СМЕУ та обслуговували світлофори, зможуть перевірити стан об’єктів та розпочнуть ремонт непрацюючих», - розповів Юрій Мойсеєв.
 
Нагадаємо, що в Житомирі почастішали дорожньо-транспортні пригоди на перехрестях з непрацюючими світлофорами. Лише за одну добу на площі Визволення трапилось дві аварії, в яких пошкоджень зазнали 5 автомобілів. Ще три автомобіля потрапили в ДТП 27 грудня на перехресті вулиць Шелушкова та Котовського. 
 
Коментарі (0)