ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЖитомирські тепловики вийшли на «полювання»

Житомирські тепловики вийшли на «полювання»

Днями працівники КП «Бердичівтеплоенерго» разом із представниками державної виконавчої служби та правоохоронних органів здійснили рейд квартирами боржників за тепло.

Днями працівники КП «Бердичівтеплоенерго» разом із представниками державної виконавчої служби та правоохоронних органів здійснили рейд квартирами боржників за тепло. За один вечір відвідали 14 адрес, розповідає начальник відділу маркетингу та збуту «Бердичівтеплоенерго» Сергій Марчук.

«Борги складають від 2,5 тис. грн до 5, 7 і навіть 12 тис. грн. Ці борги впливають на те, щоб підприємство вчасно, а головне, повною мірою розраховувалось з енергопостачальними організаціями за спожиті електрику та газ», - зазначив Сергій Марчук. 

У боржників виконавець описав оргтехніку, що буде реалізована через аукціон у рахунок погашення боргів. До таких крайніх заходів працівники тепломережі вдаються не вперше. Та, на жаль, це не завжди діє, оскільки люди не усвідомлюють, чим загрожують великі борги. Через злісних неплатників без тепла взимку можуть залишитися цілі будинки.

«Якщо людина протягом 2-х місяців не платить, працівники підприємства — контролери — складають адміністративний протокол на дану людину. Протокол направляється до адмінкомісії. Людині нараховується штраф, який вона має погасити. Якщо немає жодних результатів, підприємство змушене звертатися до суду», - сказав пан Марчук. 

Не дивлячись на борги, працівники «Бердичівтеплоенерго» йдуть людям назустріч. Із боржниками вони заключають договір реструктуризації, що дає можливість населенню розраховуватися із підприємством поступово.

Джерело – рупор Житомира

 
Коментарі (0)