ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЖитомирські вулиці стануть світлішими

Житомирські вулиці стануть світлішими

Старий Бульвар у Житомирі освітлять за понад півмільйона гривень. Роботи з заміни світильників тривають від вул. Великої Бердичівської до вул. Пушкінської.

Старий Бульвар у Житомирі постане у новому світлі. На заміну світильників тут виділили понад півмільйона гривень. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Житомирської міської ради.

«Наразі розпочато один з етапів капітального ремонту Старого Бульвару – заміна світильників. На ці роботи передбачено 550 тис. грн. Загалом буде встановлено нові світильники у кількості 26 штук від вул. Великої Бердичівської до вул. Пушкінської. За сприятливих погодних умов роботи закінчаться через 2-3 тижні. Підрядник проводить роботи таким чином, щоб доступ до алеї був максимально відкритим і житомиряни без проблем могли пересуватися по ній», – зауважив заступник начальника управління капітального будівництва міської ради Сергій Будяківський.

Нагадаємо, під час сесії Житомирської міської ради 7 лютого 2014 року рішенням «Про міський бюджет на 2014 рік» на проведення капітального ремонту Старого Бульвару було передбачено видатки в сумі 2,27 млн грн.

 
Коментарі (0)