ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЖитомирська мерія знайшла собі роботу... обстеження туалетів

Житомирська мерія знайшла собі роботу... обстеження туалетів

У Житомирській мерії створили спеціальну групу для обстеження громадських туалетів

У Житомирі створено робочу групу з обстеження туалетів, визначенню їх технічного стану і доступності громадянам міста.  Про це повідомили в прес-службі Житомирської мерії.

«В Житомирі триває місячник з благоустрою та санітарного прибирання міста. Серед комплексу заходів було заплановане і обстеження туалетів. Тому окремим дорученням створена робоча група, яка складе так званий реєстр туалетів Житомира», - зазначив Микола Боровець.

Робоча група до 27 квітня 2012 року повинна провести візуальне обстеження існуючих надвірних прибудинкових туалетів, туалетів, розташованих в установах комунальної, державної власності, підприємствах торгівлі та проаналізувати їх стан і доступність для громадян.
 
Управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища міської ради зараз розробляє інформаційний покажчик «Туалет громадського користування».
 
В ході роботи новоствореної групи будуть вивчатися пропозиції управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища та управління регулювання земельних відносин міської ради про можливість нових місць розміщення біотуалетів і туалетів громадського призначення.
 
Джерело - Житомир.info
 
Коментарі (0)