ГоловнаНовини ЖКГТранспортЖитомирський аеропорт змінить свій вигляд

Житомирський аеропорт змінить свій вигляд

За місяць-півтора у Житомирі обіцяють змінити зовнішній вигляд Аеропорту. У подальшій перспективі - налагодження авіаперевезень.

Житомирський Аеропорт на порозі свого відродження. Вже до кінця року планується, що саме звідси можна буде здійснювати польоти всередині країни, а наступного року також і міжнародні рейси. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Житомирської міської ради.

«Загалом пропускна спроможність аеропорту буде наступною: паралельно вилетіти зможуть два аеробуси, кожен місткістю 180 пасажирських місць. З початку реєстрації і до самого вильоту пасажиру знадобиться близько 1,5 години. Отже, за добу аеропорт зможе обслуговувати декілька тисяч людей» - йдеться у повідомленні.

Окрім того, зазначається, що на сьогодні головна проблема в тому, що в державі покупна спроможність населення низька. Тому приорітетним залишається створення робочих місць.

«160 людей вже працює, загалом буде створено 450 робочих місць. Звичайно, це проект не одного року, конкретну картину можна буде побачити вже за 3-4 роки» - наголошується у повідомленні.

Сам аеропорт свій зовнішній вигляд змінить вже за місяць-півтора.

 
Коментарі (0)